Colecția Atelierul Foto Márvány din Békéscsaba, 2019 – „Omul în focus” / „Fókuszban az ember”

UPDATE: Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la vernisaj, colegilor din Békéscsaba – cu care ne revedem de fiecare dată cu mare plăcere, doamnei Monica Mihaela Cojocaru care ne-a încântat cu vocea ei superbă, mulțumim Atrium Mall pentru locație și Primăria Arad pentru suport. Expoziția se poate vizita în continuare în Atrium Mall, etajul 2. Să ne revedem cu bine cât mai curând!

Asociația Foto Club Arad vă invită să participați la un eveniment deosebit care aniversează 15 ani de colaborare dintre clubul nostru și Atelierul Foto Márvány din Békéscsaba.

Cu acest prilej avem plăcerea să vă invităm la deschiderea salonului de fotografie unde este prezentată Colecția Atelierul Foto Márvány din Békéscsaba, 2019 cu titlul:

„Omul în focus” / „Fókuszban az ember”

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2019, ora 17, la Sala de Expoziții de la Atrium Mall Arad, Etaj 2 și va putea fi vizitată timp de trei săptămâni.

Autori:

Ancsin László, Ardó László, Barabás Ferenc, Biros Erika, Boldog Zsuzsanna, Bontovics Ilona, Buchan Andrásné, Dér Márta, Dr. Blahut Károly, Dr. Grin Igor, Dunai Katalin, Gazsóné Virág Éva, Gulyás Gábor, Horváth Szabolcs, Jármi József, Katona Péter,  Kiss Imre, Kiss Tímea, Kovács András, Kucsara Tibor, Maczik Eleonóra, Mazán Erzsébet, Méhes Miklós, Milyó Pál, Monostoriné Hrabovszky Éva E-MAFOSZ, Molnár Ildikó, Pauló Andrea, Petró Zsolt, Puskás Tamás, Simon Ferenc, Somogyi Zoltán, Szántó József, Tejsi András, Tuskáné Papp Erzsébet, Virág Mihály E-MAFOSZ.

Despre expoziție:

În colecția de anul acesta am inclus 37 de fotografii de la 37 de autori. De data asta, față de anii trecuți, tema expoziției nu este una liberă. Am propus să facem o colecție axată pe oameni, astfel fiecare fotografie este cumva cu sau despre persoane. Pentru membrii clubului este mereu o plăcere, dar în același timp o sarcină dificilă prezentarea oamenilor. Sperăm ce am reușit să transmitem ce am dorit.

Despre Atelierul Foto Márvány:

Noi, câțiva fotografi amatori entuziaști, în anul 1997 am decis că vom continua pasiunea noastră într-un mod organizat, astfel am înființat Atelierul Foto Marvány.

În primii 10 ani după înființare am practicat mai mult metodele tradiționale (fotografie pe film, alb-negru și color) dar acum a ajuns în prim plan fotografia digitală. Fotografiile noastre prezintă de cele mai multe ori amintiri din trecut, natura, mediul construit și detalii ale acestora. Realizăm portrete, fotografie de produs dar în același timp experimentăm și alte tehnici de fotografiere.

Unul dintre proiectele clubului nostru este numit ”Doar din sursă pură” și este legat de 15 Martie. La acest concurs foto care este organizat în colaborare cu Centrul Cultural Csabagyöngye – Casa Comunitară Lencsési din Békéscsaba, se poate participa cu fotografii alb-negru, pe film sau digitale.

Un alt proiect al nostru este ”Festivalul Digipanorama”, împreună cu Csaba TV, Casa Comunitară Lencsési, care este o colecție de fotografii digitale realizate cu tehnici și tehnologii curente.

Organizăm de mai multe ori pe an expoziții la noi dar și în străinătate. Clubul nostru, ca și comunitate, dar și membrii clubului, individual, participă cu regularitate la expoziții și saloane naționale și internaționale.

În anul 1997 am avut onoarea de a organiza Salonul și Tabăra foto MAFOSZ, ediția XIV, cel mai important eveniment fotografic amator cu un număr impresionant de participanți.

Ședințele noastre au loc în fiecare marți la Casa Comunitară Lencsési din Békéscsaba.

Katona Péter,  Președintele Atelierului Foto Márvány, Békéscsaba

 

Partenerii noștri la acest eveniment sunt: Municipiul Arad, Casa de Cultură a Municipiului Arad și Atrium Mall Arad.

Afișul a fost conceput de colega noatră Monica Szentes.

La eveniment va participa o delegație numeroasă a clubului din Békéscsaba care, după deschiderea expoziției de fotografie, va vizita orașul nostru și vom face, împreună, câteva fotografii de noapte.

Vă așteptăm !

Mircea O. Boran

Președinte

Asociația Foto Club Arad – Fondat 1968

www.fotoclubarad.ro

tf. 0744863266

Share this...