În urmă cu 10 ani membri Asociației Foto Club Arad au început un proiect propriu finanțat de către fiecare dintre noi pentru a promova, prin fotografie,  unele locuri mai puțin cunoscute, dar inedite din județul Arad.

Deocamdată am revenit cu plăcere și emoție deopotrivă  în satul Văsoaia aflat la vreo 100 de kilometri de orașul Arad. Localitatea este destul de izolată cu toate că un drum asfaltat urcă până la ea. Acolo ne-am reîntâlnit cu niște oameni minunați care ne-au primit ca pe niște membri ai familiei și le aducem încă o dată mulțumirile noastre! Prin portretele, casele, natura și peisajele fotografiate de noi încercăm să aducem o bucățică din sufletul satului Văsoaia pentru … orășenii din Arad !

Autorii fotografiilor care s-au … plimbat și au fotografiat timp de un an această zonă sunt: Mircea O. Boran, Ovidiu Filip și Călin Creștin.

Ei vă invită să participați la vernisajul expoziției de fotografie cu titlul:

”Anotimpuri la Văsoaia” care va avea loc vineri, 19 octombrie 2018, ora 18, la Sala de Expoziției de la Etajul 2, pusă la dispoziția noastră de amabilul nostru partener Atrium Mall Arad. Afișul a fost realizat de Aneta Filip.

Pe lângă cele 70 de imagini printate expuse pe perete care se vor prezenta în premieră, la vernisaj veți putea admira și alte imagini sub forma unui slideshow.

Dorim să continuăm proiectele noastre despre frumosul județ Arad și, chiar din acest an cînd sărbătorim 50 de ani de la înființarea Foto Club Arad, vom vizita și fotografia din nou unele zone și localități deosebite, iar imaginile le vom prezenta la următoarele saloane de fotografie.